vecka 11 plus 3 dagar

är i vecka 12 nu! Yeay!
Varit en trött jul, då jag ibland somnat i mammas gosiga fotölj. Har int ebehövt stressa ihjäl mig heller, skönt att bli omhändertagen lite.

Imorgon åker vi ner och firar jul med min mans sida av släkten. Vi ska handla någon liten extra julklapp idag således.

Illamåendet håller tyvärr i sig, men jag har ju tabletter som funkar rätt så bra. Men dröjer det för länge innan jag får mat blir jag grymt illamående i vilket fall, och vissa dagar är det rätt illa fortfarande. Men jag står ut!

Tänk nästa jul så är det nog en till liten familjemedlem vid julgranen, häftgt! Inatt låg jag och tänkte på det, tänk! En till liten individ i vår familj! Svårt att ta in...men vilken underbar känsla!

10 veckor och 4 dagar

Lilypie - (DVhU)

vecka 10 plus 3 dagar (gravid)

I förrgår fick de veta i mitt arbetslag, nu ville jag berätta! Och mina tankar är så att om det skulle gå illa så vill jag ändå att de ska veta varför jag mår dåligt. Men nu ska jag tänka positivt!!!!
Det här kommer gå bra!

Det blev kramkalas på jobbet iallafall! De är glada för min skull, extra stora kramar fick jag av B och A, A r B´s dotter. A´s syster gick igenom 12 ivf behandlingar innan hon lyckades!


vecka 9 plus 4 dagar

Lite illamående från och till idag. Men under kontroll. Lite smådeppig, vet inte riktigt varför...

Har bakat idag, gått en liten promenix och talat med en vän...en helt ok dag.
Imorgon är det back to work som gäller, inte många dagar kvar av arbete...snart jul!

Ska ta ett bad! Älskar att bada, det är avslappning för mig!

Ser lite småtjock ut, men man ser inte att jag är gravid om man inte vet haha...men magen hinner ta form tids nog:D
Försöker ha lite koll på vikten, vll inte at det blir som förra gången...men då had ejag ingen koll alls på vad jag skulle äta etc. Nu har jag koll, men karaktären är sådär...är inte så lätt att få till det med illamående...jag äter det jag blir sugen på, men försöker tänka till under vardagarna.

vecka 9 plus 3 dgr

idag har jag julstökat lite. Har gjort, knäck, ischoklad och tryffel.

Har fått bättre tabletter utskrivna mot mitt illamående, fick Lergigan comp. Man blir dock torr i ögon och mun av dem mm mm...

Men bara jag slipper må illa hela tiden så!

Ikväll ska vi se Wallander och mysa, det är ju lördag. Imorgon kommer kompis E hit och bakar lussekatter med mig! Mysigt, julmysigt!

vecka 9 plus 2 dagar

tiden gr, vi har fått se pärlan på ultraljud förra veckan. Den här veckan var det inskrivning på MVC, fick en väldigt snäll arnmorska. Hon ska ordna så äkaren skriver ut ett recept på bättre tabletter för illamåendet, hittills har jag ätit Postafen, och det hjälper inte alltid. Vissa dagar hjälper ingenting mot illamåendet känns det som.

Snart är det jul! Vanligtvis brukar jag julstöka en masse, men i år har jag inte riktigt orkat med...

Idag ska jag få svininfluensavaccinet.

RSS 2.0